Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294762

Amistoso (Int.) 731294762 Información oficial sobre el partido 731294762 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

KiP Eriko Alineación oficial del equipo 'KiP Eriko' en el partido 0 - 2 Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KiP Eriko Alineación oficial del equipo 'KiP Eriko' en el partido 1 - 4 Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KiP Eriko

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Piotr Plichta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Eriko per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Marcel Łaganowski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oskar Kania va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Sylweriusz Badurek va estar a punt d'empatar per a Eriko quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Evanildo Barbosa va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): En Paweł Sorek va fer una ràpida incursió al minut 62, però en Jesús Nereira no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Eriko van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 84, però Emilian Cieślik va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oskar Kania.

Madrid Rio CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdelmajid Lamari es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pierre Ginjaar va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Abdelmajid Lamari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Omiros Adamantopoulos va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 25. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Mikołaj Kurcewicz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Giovanni Marigliano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Mikołaj Kurcewicz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mohsen Javdan que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.