Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294543

Amistoso (Int., RC) 731294543 Información oficial sobre el partido 731294543 en Hattrick

08.05.2024 08:00:00

ANKARA DELİLERİ Alineación oficial del equipo 'ANKARA DELİLERİ' en el partido 2 - 5 pastu f.c. Alineación oficial del equipo 'pastu f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ANKARA DELİLERİ Alineación oficial del equipo 'ANKARA DELİLERİ' en el partido 1 - 6 pastu f.c. Alineación oficial del equipo 'pastu f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ANKARA DELİLERİ

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DELİLERİ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Elvis Samson va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): DELİLERİ va posar-se per davant 2 - 1 al minut 19, quan Taha Saymaner va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Marcus Sato gairebé va marcar per a DELİLERİ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erol Merdan de DELİLERİ es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

pastu f.c.

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en Udo Meucher va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eren Urum no va poder aturar Gartxot Bizkaiarte de pastu, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 48 el 2 - 2.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): pastu va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 54. Gartxot Bizkaiarte va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ofelio Felipe de pastu l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 73 de partit.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Luca Capocasale, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Andre Stow va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Calixto Virgil de pastu es va guanyar la targeta groga merescudament.