Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294528

Amistoso (Int.) 731294528 Información oficial sobre el partido 731294528 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

The Gryffindor Lions Alineación oficial del equipo 'The Gryffindor Lions' en el partido 2 - 1 Lucky boys Alineación oficial del equipo 'Lucky boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Gryffindor Lions Alineación oficial del equipo 'The Gryffindor Lions' en el partido 4 - 1 Lucky boys Alineación oficial del equipo 'Lucky boys' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Gryffindor Lions

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Roli Pfuderer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gerard 'Weasley' Elsenberger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Frédéric Schatzmann, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Lions.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Cirignola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Noah Statz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lions la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Sven Koppisch de Lions va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lucky boys

Goles Goles

  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Un mica després, Stefan Renner de Lucky va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Gerald Janisch va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Gerald Janisch va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mattia Bauer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Maximilian Hoffmann va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mattia Bauer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tomasz Wasilka va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomasz Wasilka va fer una magnífica centrada, però la rematada de Maximilian Wessely va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.