Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294208

Amistoso (Int.) 731294208 Información oficial sobre el partido 731294208 en Hattrick

09.05.2024 01:00:00

Leones de Howland Center Alineación oficial del equipo 'Leones de Howland Center' en el partido 0 - 3 Bittel United Brig Alineación oficial del equipo 'Bittel United Brig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leones de Howland Center Alineación oficial del equipo 'Leones de Howland Center' en el partido 0 - 3 Bittel United Brig Alineación oficial del equipo 'Bittel United Brig' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Howland Center

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Leones van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però John Harris va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Facundo Cornejo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Leones va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en John Harris la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Bittel United Brig

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): John Bittel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Brig, Leandro Koren, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kingsley Wallis va augmentar l'avantatge de Brig a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Ludovic Bittel va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Nattapon Thongchai va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ludovic Bittel al minut 14, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Ludovic Bittel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pat Mclain va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Florian Bittel es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thilo Bittel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.