Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294116

Amistoso (Int.) 731294116 Información oficial sobre el partido 731294116 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

Rabensteiner SC Alineación oficial del equipo 'Rabensteiner SC' en el partido 3 - 4 Blauwe ridders Alineación oficial del equipo 'Blauwe ridders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rabensteiner SC Alineación oficial del equipo 'Rabensteiner SC' en el partido 2 - 2 Blauwe ridders Alineación oficial del equipo 'Blauwe ridders' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rabensteiner SC

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Rabensteiner sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Tobias Klein va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Mario Morales es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els seguidors del Rabensteiner van tornar a saltar d'alegria al minut 66. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Aleksander Marcjan que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 4.

Blauwe ridders

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): ridders va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Youkai Neuteboom, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Norbert Baas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, Sjeng Bakkenes va pentinar un córner cap al segon pal que Yavuz Keder va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Josep Maria Barnera va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a ridders gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yavuz Keder de ridders l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Manuel Vetrano va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sjeng Bakkenes, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lo van Es quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Vetrano, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Epi van Puijenbroek quasi marca en una jugada assajada de córner que Eli Dietvorst havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Youkai Neuteboom després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Manuel Vetrano va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ridders la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ingo Wesseling de ridders es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ingo Wesseling va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ridders va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.