Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294038

Amistoso (Int., RC) 731294038 Información oficial sobre el partido 731294038 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Á. H. Medtzer Alineación oficial del equipo 'Á. H. Medtzer' en el partido 5 - 4 Warta sdz Alineación oficial del equipo 'Warta sdz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Á. H. Medtzer Alineación oficial del equipo 'Á. H. Medtzer' en el partido 2 - 4 Warta sdz Alineación oficial del equipo 'Warta sdz' en el partido
Tiene bastante suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,8 % 83,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Á. H. Medtzer

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Claudi Guraya, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Heriberto Valda estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Manuel Galloz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 33.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Medtzer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio De Prados va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): Medtzer s'avançava al marcador al minut 96, després d'un rebot que va caçar en Rodrigo Gilabert per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): El jugador local Heriberto Valda per poc que no incrementa el marcador al minut 110. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aloïs Lucas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo López Diaz de Medtzer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Velaz de Cabrera de Medtzer es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Heriberto Valda de Medtzer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Medtzer Antonio De Prados, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Aloïs Lucas. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raúl Rueda Ochoa va xutar fora per a Medtzer, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Guillermo López Diaz de Medtzer va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Claudi Guraya de Medtzer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aloïs Lucas en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Medtzer, Rodrigo Gilabert, col·locà la pilota just a les mans d'en Aloïs Lucas. El marcador: 5 - 4.

Warta sdz

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Pier Carlo Appia va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Warta va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 37.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Warta van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 67 quan Leonard Travisani sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Giuseppe Moa va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 141 Minuto 111 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Warta van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 4 mitjançant en Giuseppe Moa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Fiorenzo Filippelli va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Raúl Rueda Ochoa.
  • 263 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Giuseppe Moa sol davant la porteria al minut 106, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Amadeusz Dmochowski xutant per a Warta va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Rueda Ochoa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Oleh Dyniak de Warta va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Warta, Fiorenzo Filippelli, col·locà la pilota just a les mans d'en Raúl Rueda Ochoa. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tuukka Savikko de Warta va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Dominik Fejér de Warta va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.