Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731294022

Amistoso (Int., RC) 731294022 Información oficial sobre el partido 731294022 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido 5 - 2 SataoFC Alineación oficial del equipo 'SataoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Old Caipirinha FC Alineación oficial del equipo 'Old Caipirinha FC' en el partido 5 - 0 SataoFC Alineación oficial del equipo 'SataoFC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Caipirinha FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Lorenzo Coria de Caipirinha empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Genís Marchán va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Caipirinha, Cirilio Salas Guzmán, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Caipirinha pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bilen Bramble va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Javier Pablo Doz de Caipirinha va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caipirinha va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Moreno Capitán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Caipirinha va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cirilio Salas Guzmán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kasper Andreasen.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Luis Gelida va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raşit Göktuğ. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Pablo Doz de Caipirinha es va guanyar la targeta groga merescudament.

SataoFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): SataoFC agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gorm Krogsgaard amb mestria.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors de SataoFC no defallien en cap moment. Producte d'això, en Christen Sand va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aske Svenninggaard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Ejgil Odgaard de SataoFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.