Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293804

Amistoso (Int.) 731293804 Información oficial sobre el partido 731293804 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

Flachköpper FC Alineación oficial del equipo 'Flachköpper FC' en el partido 4 - 0 Zemsta Łagiewniki Śląskie Alineación oficial del equipo 'Zemsta Łagiewniki Śląskie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Flachköpper FC Alineación oficial del equipo 'Flachköpper FC' en el partido 5 - 0 Zemsta Łagiewniki Śląskie Alineación oficial del equipo 'Zemsta Łagiewniki Śląskie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flachköpper FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Flachköpper contenien la respiració mentre en Andrikos Simeonidis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Flachköpper va augmentar la diferència quan Benito Ismael no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Vincenzo Haffelner va augmentar la diferència de Flachköpper a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hagen Küsperth va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Andrikos Simeonidis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Vincenzo Haffelner es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Vincenzo Haffelner gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Seweryn Węsierski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bernd Oman per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Seweryn Węsierski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Oliver Stephenson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Benito Ismael una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Seweryn Węsierski va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Bernd Oman de Flachköpper va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zemsta Łagiewniki Śląskie

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Jakub Rajfur es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.