Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293560

Amistoso (Int.) 731293560 Información oficial sobre el partido 731293560 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

CHEFKALY Alineación oficial del equipo 'CHEFKALY' en el partido 1 - 4 German Tourists SC Alineación oficial del equipo 'German Tourists SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHEFKALY Alineación oficial del equipo 'CHEFKALY' en el partido 0 - 2 German Tourists SC Alineación oficial del equipo 'German Tourists SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHEFKALY

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Rafael Gabert no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CHEFKALY va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jani Prusti va sortir per sobre el travesser.

German Tourists SC

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ryan McTaggert va llençar el penal ras arran de pal.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jordan Carragher que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Tourists.
  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Steve Lyles sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 64 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Ryan McTaggert va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Tourists que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andre Goring, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Andre Goring va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordan Carragher després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Garrido Martínez va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Chris Inniss es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.