Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731293438

Amistoso 731293438 Información oficial sobre el partido 731293438 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

XAVETA FC Alineación oficial del equipo 'XAVETA FC' en el partido 1 - 4 Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
XAVETA FC Alineación oficial del equipo 'XAVETA FC' en el partido 1 - 4 Pardales reloaded Alineación oficial del equipo 'Pardales reloaded' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XAVETA FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passava el minut 65 del matx, quan l'atent Dani Traus va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eduardo Belsué, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Jorge Silvera Mora des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Gil.

Pardales reloaded

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aurelian Guşiţă va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Franco Casciani la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pard2. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Benedikt Leschenkov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Franco Casciani, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gustavo Blanco Valdés de Pard2 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benedikt Leschenkov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Ieltxu Enbeita va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alfonso Barturen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Rubén Molero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ieltxu Enbeita va estar atent i va desviar la pilota a córner.