Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292986

Amistoso (Int.) 731292986 Información oficial sobre el partido 731292986 en Hattrick

07.05.2024 20:20:00

HikiPallo Alineación oficial del equipo 'HikiPallo' en el partido 4 - 1 Irmandiños F.C Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HikiPallo Alineación oficial del equipo 'HikiPallo' en el partido 2 - 0 Irmandiños F.C Alineación oficial del equipo 'Irmandiños F.C' en el partido
Tiene suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HikiPallo

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): HikiPallo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Lauri Palmu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Miihkali Timoskainen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Markku Grek va incrementar l'avantatge de HikiPallo amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): HikiPallo va aconseguir el 4 - 0 quan Tuomas Kuusela va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El HikiPallo ho intentava per la dreta per mitjà de Miihkali Timoskainen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joel Kaartokallio per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Honorio Brey va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joel Kaartokallio va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Petri Kuusela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Honorio Brey va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a HikiPallo va estar a punt d'arribar en un córner. En Petri Kuusela va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Jesse Puhalainen, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesse Puhalainen de HikiPallo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Irmandiños F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Abdellatif Moudden de Irmandiños va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Schmidbauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.