Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292960

Amistoso (Int.) 731292960 Información oficial sobre el partido 731292960 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Niederdorf United Alineación oficial del equipo 'Niederdorf United' en el partido 1 - 3 Exiles United Alineación oficial del equipo 'Exiles United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Niederdorf United Alineación oficial del equipo 'Niederdorf United' en el partido 5 - 3 Exiles United Alineación oficial del equipo 'Exiles United' en el partido
Es un cenizo 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Niederdorf United

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ionuţ Percu va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 39 (Ocasión de falta): Niederdorf va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 39, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Ignaz Plank de Niederdorf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Exiles United

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sebastian MacFarlane va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Exiles per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Joel Farmer. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastian MacFarlane, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Stanley Wessman va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Exiles van sortir al contraatac al minut 40, però Phil Helmsley va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sebastian MacFarlane després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Victorien Musy va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Colin Kerridge va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Matthew Weaver va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Farmer de Exiles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.