Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292941

Amistoso (Int.) 731292941 Información oficial sobre el partido 731292941 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Juventus Otopeni Alineación oficial del equipo 'Juventus Otopeni' en el partido 6 - 3 Dea BC Alineación oficial del equipo 'Dea BC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Juventus Otopeni Alineación oficial del equipo 'Juventus Otopeni' en el partido 10 - 1 Dea BC Alineación oficial del equipo 'Dea BC' en el partido
Es un cenizo 10.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus Otopeni

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 19 gràcies a la jugada de Endre Vesztergombi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yohan Harmsen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Juventus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bartłomiej Sala va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Juventus va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dani Gabali, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Endre Vesztergombi va augmentar l'avantatge de Juventus a 5 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): Juul van Zomeren va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 86 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 3.

Dea BC

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Dea van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 35 quan Giuseppe Confalonieri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 154 Minuto 47 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Cristiano Terlizzi. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Dea va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Przemysław Sadłoń, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Giuseppe Pierro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Cristiano Terlizzi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sorin-Ioan Tomescu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gigio Leocadia va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.