Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292791

Amistoso (Int.) 731292791 Información oficial sobre el partido 731292791 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 6 - 0 Bloed, zweet en tranen Alineación oficial del equipo 'Bloed, zweet en tranen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
The Morticons Alineación oficial del equipo 'The Morticons' en el partido 9 - 0 Bloed, zweet en tranen Alineación oficial del equipo 'Bloed, zweet en tranen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Morticons

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Morticons contenien la respiració mentre en Teemu Kostiainen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Marín Palacios era molt més ràpid que el defensa Ismael Zerpa. Al minut 13, el jugador de Morticons va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Gerardo Castellote va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Morticons va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Teemu Kostiainen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En 吴 (Wu) 啟融 (Qirong) de Morticons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 58 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Morticons. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Teemu Kostiainen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sait Demirel al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Teemu Kostiainen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Cristian Rubio de Tejada una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Sait Demirel va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 吴 (Wu) 啟融 (Qirong) de Morticons va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Cristian Rubio de Tejada gairebé va marcar per a Morticons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hendrik Indlekofer per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sait Demirel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Bloed, zweet en tranen

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Bloed, va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Peter Pauw.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ton Pach de Bloed, es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ton Pach va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Bloed, va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.