Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292751

Amistoso (Int.) 731292751 Información oficial sobre el partido 731292751 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

VfB Bienne City Alineación oficial del equipo 'VfB Bienne City' en el partido 2 - 3 Jedycopter FC Alineación oficial del equipo 'Jedycopter FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
VfB Bienne City Alineación oficial del equipo 'VfB Bienne City' en el partido 1 - 8 Jedycopter FC Alineación oficial del equipo 'Jedycopter FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Bienne City

Goles Goles

  • 100 Minuto 80 (Gol de falta): Al minut 80, Brando Riboldi va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Hennes Roop s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Bienne per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eusébio Fernandes Cruz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Yanko Boykinov va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eddy 'Chosen One' Förster de Bienne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristiano Iliucci de Bienne es va guanyar la targeta groga merescudament.

Jedycopter FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Passats 52 minuts de partit, JFC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 庞 (Pang) 尔楠 (Ernan) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Passaven 61 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dariusz Druszcz va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a JFC prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en William Talbro.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del JFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kazimír Matrtaj, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Artur Wraich va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.