Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292651

Amistoso (Int., RC) 731292651 Información oficial sobre el partido 731292651 en Hattrick

08.05.2024 14:15:00

FK Zvijezda Gradačac Alineación oficial del equipo 'FK Zvijezda Gradačac' en el partido 2 - 3 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Zvijezda Gradačac Alineación oficial del equipo 'FK Zvijezda Gradačac' en el partido 2 - 1 Inter Club TorraKollonS Alineación oficial del equipo 'Inter Club TorraKollonS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Zvijezda Gradačac

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Aleksandar Jovančić el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ahmed Alešević va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ZVIJEZDA empatava el partit, 2 a 2, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): ZVIJEZDA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kerim Šaćirović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Lanzas Manzanares.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, Aleksandar Jovančić gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): ZVIJEZDA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adin Hadžić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en Miloš Tošić va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ZVIJEZDA.
  • 213 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Emir Sildedić de ZVIJEZDA va intentar batre la porteria rival al minut 111 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ahmed Alešević de ZVIJEZDA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter Club TorraKollonS

Goles Goles

  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 42 minuts, Ramón Power va superar per velocitat Vojislav Ćurčić per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ramon Tres va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Adam Simkoko la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 174 Minuto 99 (Gol de penalti): Quan passaven 99 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Inter TKS. En Nawayug Thapa va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Petar Alavanja, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adam Simkoko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.