Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292586

Amistoso (Int.) 731292586 Información oficial sobre el partido 731292586 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Steaua de Penconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Penconia C.F.' en el partido 2 - 0 Mila's Clubje Alineación oficial del equipo 'Mila's Clubje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Steaua de Penconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Penconia C.F.' en el partido 2 - 2 Mila's Clubje Alineación oficial del equipo 'Mila's Clubje' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de Penconia C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 48 gràcies a la jugada de Fernando Vasco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Pencon FC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jon Mikel Lorra va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Villaseñor va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Albert-Henk ten Hoopen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pencon FC va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Jon Mikel Lorra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Pencon FC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Raman Tselaval'nikau en un 1 contra 1 amb el porter Albert-Henk ten Hoopen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Mila's Clubje

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Luigi Morri van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Klym Petrunya a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jean-Michel Le Goff sol davant la porteria al minut 66, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ellert Beemsterboer va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mika Holopainen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.