Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292583

Amistoso 731292583 Información oficial sobre el partido 731292583 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

F.C Phoenix Alineación oficial del equipo 'F.C Phoenix' en el partido 3 - 2 Efebei Alineación oficial del equipo 'Efebei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C Phoenix Alineación oficial del equipo 'F.C Phoenix' en el partido 5 - 3 Efebei Alineación oficial del equipo 'Efebei' en el partido
Tiene mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,0 % 21,6 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Phoenix

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joel Fulladosa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Phoenix empatava el partit, 1 a 1, al minut 36.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Phoenix va ser Manuel Utribe.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Joel Fulladosa de Phoenix, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Xevi Ballaster gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Ángel Tirado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Ortega va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Efebei

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Koldo Ezkerra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador visitant Oriol Ginestí va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 76 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Pedro Cantonal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ángel Cuan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Efebei sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Oriol Ginestí, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Aleix Vayà, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Efebei va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Ángel Cuan va quedar-se sol davant el porter Pedro Cantonal, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antoni Magester es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hugo Igüeldo de Efebei es va guanyar la targeta groga merescudament.