Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292571

Amistoso (Int., RC) 731292571 Información oficial sobre el partido 731292571 en Hattrick

08.05.2024 13:00:00

K.F.C. ONETEAM P.R.O. Alineación oficial del equipo 'K.F.C. ONETEAM P.R.O.' en el partido 3 - 1 FC Hojiko Alineación oficial del equipo 'FC Hojiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
K.F.C. ONETEAM P.R.O. Alineación oficial del equipo 'K.F.C. ONETEAM P.R.O.' en el partido 7 - 1 FC Hojiko Alineación oficial del equipo 'FC Hojiko' en el partido
Es un cenizo 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K.F.C. ONETEAM P.R.O.

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a ONETEAM va ser Mirko Hemeryck.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): ONETEAM va augmentar la diferència quan Garrick Liang no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): ONETEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hamza Abdel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Volmer Defossé va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Aki Halla-aho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eldridge Morton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

FC Hojiko

Goles Goles

  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hojiko prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jani Pitkäranta.
  • 109 Minuto 59 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Ari Kontiokari se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Hamza Abdel que va anotar el 1 - 1 per a ONETEAM sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Henri Julku va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Henri Julku va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Hayati Yaşar Ömür, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Ari Kontiokari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 65 però la pilota va sortir lleugerament desviada.