Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292526

Amistoso (Int., RC) 731292526 Información oficial sobre el partido 731292526 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido 2 - 4 TELSTARRR Alineación oficial del equipo 'TELSTARRR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido 1 - 4 TELSTARRR Alineación oficial del equipo 'TELSTARRR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOLEJOW ALTURA

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els seguidors del GOLEJOW van tornar a saltar d'alegria al minut 42. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Maximino Ladra que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): El públic de GOLEJOW va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 70, va xiular un penal pels locals. Jan Casajuana no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): GOLEJOW per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Ricardo Canel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a GOLEJOW per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Tomás, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tomàs Barrobés va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 200 Minuto 49 (Ocasión de falta): GOLEJOW va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 49, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gonzalo Muratore i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a GOLEJOW, però el xut de Noelio Olivos va sortir bastant desviat.

TELSTARRR

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Meintse Zuidema donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Marten Zoutenbier va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Meintse Zuidema va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Patriek van Hulzen va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 13, el TELSTARRR estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En N'Sieni Kobehi va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.