Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292396

Amistoso (Int.) 731292396 Información oficial sobre el partido 731292396 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

ferrari-boyz Alineación oficial del equipo 'ferrari-boyz' en el partido 4 - 0 Atlético Palomares Alineación oficial del equipo 'Atlético Palomares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ferrari-boyz Alineación oficial del equipo 'ferrari-boyz' en el partido 2 - 0 Atlético Palomares Alineación oficial del equipo 'Atlético Palomares' en el partido
Tiene suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferrari-boyz

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Emil Trenz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ferrari-boyz se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Emil Trenz es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Drakkar va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 135 Minuto 84 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Danko Auce de ferrari-boyz va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santeri Kanervo va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Atlético Palomares

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Palomares va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Marin Marari va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Palomares van sortir al contraatac al minut 28, però Guillermo Frutos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Palomares van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Doğan Kuzey va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ain Lilles de Palomares va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.