Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292395

Amistoso (RC) 731292395 Información oficial sobre el partido 731292395 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 1 - 0 Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Micifus Alineación oficial del equipo 'Micifus' en el partido 2 - 0 Racing de Lleida Alineación oficial del equipo 'Racing de Lleida' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micifus

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a José Bethencourt de Micifus aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Micifus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Petar Shopov des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Diego Cirieño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Aragonés va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexandru-Cătălin Brâncoveanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Ramón Perdigón de Micifus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Racing de Lleida

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Manuel Abiega va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Racing va estar a punt de marcar quan Manuel Abiega va fer una passada impressionant a Ivan Shopski, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 37, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!