Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292384

Amistoso 731292384 Información oficial sobre el partido 731292384 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

Dynamo United Alineación oficial del equipo 'Dynamo United' en el partido 6 - 2 F. C Orsova Alineación oficial del equipo 'F. C Orsova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dynamo United Alineación oficial del equipo 'Dynamo United' en el partido 6 - 0 F. C Orsova Alineación oficial del equipo 'F. C Orsova' en el partido
Tiene un resultado normal 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo United

Goles Goles

  • 104 Minuto 39 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Mauritz Brandgren va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Dynamo Fc: 1 a 2 al minut 39.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Ştefan Dandoş s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dynamo Fc contenien la respiració mentre en Dorus Brans s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Raphaël Fust va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dynamo Fc. A fi d'aconseguir el 5 - 2, van tocar-la en curt per tal que Julio Mateo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raphaël Fust es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Iacopo Berretta va fer una magnífica aturada al minut 23, tot i el bon llançament de falta de Mauritz Brandgren.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Roman Palmąka, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iago Feo de Dynamo Fc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F. C Orsova

Goles Goles

  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jiri Joutsiniemi! Un inimaginable dribbling sobre Ioan Dihoru va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Orsova.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paul Mwangi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Csaba Horváth de Orsova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.