Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292311

Amistoso (Int., RC) 731292311 Información oficial sobre el partido 731292311 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Mambo Team 21 Alineación oficial del equipo 'Mambo Team 21' en el partido 4 - 2 FC Tüdel Alineación oficial del equipo 'FC Tüdel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mambo Team 21 Alineación oficial del equipo 'Mambo Team 21' en el partido 2 - 1 FC Tüdel Alineación oficial del equipo 'FC Tüdel' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mambo Team 21

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Mambo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rafael Visent, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Alberto Bascuñan, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Mambo es posava per davant!
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Corria el minut 73, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Mambo s'avançava en el marcador després que en Alberto Bascuñan xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Noel Vukmirica, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Bascuñan va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Sascha Schulken va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Noel Vukmirica va rematar alt.

FC Tüdel

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Tüdel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Vincent Berkmann es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 160 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51 del partit, Giacomo Lollato va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Finn-Hendrik Novak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Dominik Birkhuhn sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.