Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292307

Amistoso (Int.) 731292307 Información oficial sobre el partido 731292307 en Hattrick

07.05.2024 19:15:00

A.C. Roncadello Alineación oficial del equipo 'A.C. Roncadello' en el partido 3 - 5 Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Roncadello Alineación oficial del equipo 'A.C. Roncadello' en el partido 1 - 2 Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,2 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Roncadello

Goles Goles

  • 112 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4, Maurilio Venturi va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Roncadello va reduir el marcador al minut 80 a 2 - 5 quan Pietro Luca Luppino va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Roncadello va acabar amb la pilota als peus de Beppino Catterina que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al 36, Roberto Manni hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Théo Marteau. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Roncadello va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pietro Antonio Loccioni va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Théo Marteau va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pietro Luca Luppino de Roncadello va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dünnwald Schnepfen

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nakdimon Gal-On va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vitaliy Molov va anar directament als peus de Gejza Vasilovčík que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Carlo Mandini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 1 - 3 per a Schnepfen.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Gejza Vasilovčík de Schnepfen va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): En Vitaliy Molov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Schnepfen, un peu providencial d'en Bogdan Ardalić va situar el 1-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Nakdimon Gal-On va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Italo Bretoni va aconseguir desviar el seu xut a córner.