Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292277

Amistoso (Int.) 731292277 Información oficial sobre el partido 731292277 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

PeonsonFFCC Alineación oficial del equipo 'PeonsonFFCC' en el partido 2 - 1 Bardolino Boys Alineación oficial del equipo 'Bardolino Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PeonsonFFCC Alineación oficial del equipo 'PeonsonFFCC' en el partido 2 - 1 Bardolino Boys Alineación oficial del equipo 'Bardolino Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PeonsonFFCC

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PeonsonFFCC. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joaquín Rada xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, PeonsonFFCC va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bilal Al-Ouais, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Joaquín Rada de PeonsonFFCC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bilal Al-Ouais va rematar alt.
  • 290 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Stefan Obradović s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El PeonsonFFCC ho intentava per la dreta per mitjà de Stefan Obradović, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Bilal Al-Ouais gairebé va marcar per a PeonsonFFCC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Bardolino Boys

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): El Bardolino era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Aldopaolo Chilò Trosman va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Bardolino van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 29 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Stijn Engelfriet no va ser gens encertat.