Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292250

Amistoso (Int., RC) 731292250 Información oficial sobre el partido 731292250 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 2 - 3 Ronchi city Alineación oficial del equipo 'Ronchi city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Muskaria Reloaded Alineación oficial del equipo 'Muskaria Reloaded' en el partido 2 - 0 Ronchi city Alineación oficial del equipo 'Ronchi city' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muskaria Reloaded

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Genís Catandil es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els seguidors del Muskaria van tornar a saltar d'alegria al minut 74. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Genís Catandil que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Muskaria va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 35 que Gregorio Gallitelli no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Felipe Ussía Cubas no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Genís Catandil.

Ronchi city

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Geppino Muti va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 23 minuts de joc, Mario Bosso, corrent com un esperitat, superà primer Antonio Sorell per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Lucio Ruggiero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ronchi, Kasper Seppä, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 47 (Ocasión de contra por el centro): En Lucio Ruggiero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Tom Jadliaura va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Wolf Beuleke va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giovanni Margutti després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Wolf Beuleke va poder desviar-lo a córner.