Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292082

Amistoso (Int.) 731292082 Información oficial sobre el partido 731292082 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 6 - 0 Selbu BK Alineación oficial del equipo 'Selbu BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 4 - 0 Selbu BK Alineación oficial del equipo 'Selbu BK' en el partido
Tiene suerte 4.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinoteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Renato Sarrasin va donar a Rinoteam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rinoteam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Drago Ricov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Rinoteam va augmentar la diferència quan Drago Ricov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Drago Ricov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Rinoteam.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Drago Ricov va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Drago Ricov va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 64 el resultat passava a ser de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Antonio Velarde va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Salomão Magalhães, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Drago Ricov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Ferdinand Kimmich gairebé va marcar per a Rinoteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Drago Ricov per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anastacio Curileo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salomão Magalhães de Rinoteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Louis Riquier de Rinoteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Selbu BK

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caspar Zondag de Selbu es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.