Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731292053

Amistoso 731292053 Información oficial sobre el partido 731292053 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Sporting Crixus Alineación oficial del equipo 'Sporting Crixus' en el partido 2 - 1 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sporting Crixus Alineación oficial del equipo 'Sporting Crixus' en el partido 5 - 1 Athletic SantSa Alineación oficial del equipo 'Athletic SantSa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Crixus

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Una falta al minut 8 va provocar un lliure directe. Alejandro de Quiñones el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Sporting va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luis Enrique Valdeboys des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Alejandro de Quiñones es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): 胡 (Hu) 道勇 (Daoyong) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Jaromír Sušeň va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eder García Gallego va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Albert Pregonas de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Athletic SantSa

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Athletic va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Jusa Keyriläinen va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Osaba Zaldubia que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Taavi Vihalem va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Taavi Vihalem va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gergő Sira de Athletic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.