Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291831

Amistoso (Int., RC) 731291831 Información oficial sobre el partido 731291831 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Calcio SPQR Alineación oficial del equipo 'Calcio SPQR' en el partido 0 - 3 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calcio SPQR Alineación oficial del equipo 'Calcio SPQR' en el partido 1 - 1 atletico vara Alineación oficial del equipo 'atletico vara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,5 % 22,1 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calcio SPQR

Ocasiones Ocasiones

  • 217 Minuto 87 (Ocasión evento especial cansancio): Carl Ljungbratt estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.

atletico vara

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, atletico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Josep Humara es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Hans Peter Moeser va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a atletico.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a atletico l'avantatge per 0 - 3. Rafał Krakowski en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): atletico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Rafał Krakowski va anar a parar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Ippolito Gianquitto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hans Peter Moeser, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aitxuri Igoa al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Hipolito Ioyaga de atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fabio Via va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Abdechakour Moulaye va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ippolito Gianquitto va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismael Garlaschi de atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.