Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291401

Amistoso (Int.) 731291401 Información oficial sobre el partido 731291401 en Hattrick

07.05.2024 18:30:00

The Clancys Alineación oficial del equipo 'The Clancys' en el partido 0 - 5 Quèl dal fürmai Alineación oficial del equipo 'Quèl dal fürmai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The Clancys Alineación oficial del equipo 'The Clancys' en el partido 0 - 5 Quèl dal fürmai Alineación oficial del equipo 'Quèl dal fürmai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Clancys

Quèl dal fürmai

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ulrich Streschen no va poder aturar Norbert Kufieta de fürmai, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 36 el 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Walter Pittarello entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al fürmai, un peu providencial d'en Özgür Bergin va situar el 0-2 al panell digital.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Hugo Lacombe va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Norbert Kufieta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 4 per a fürmai.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniele Zinnanti de fürmai l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Bálint Zavadszky va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Derya Ulun va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Özgür Bergin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniele Zinnanti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el fürmai va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bálint Zavadszky s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Derya Ulun va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enzo Morandini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): fürmai quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Norbert Kufieta va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.