Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291320

Amistoso (Int.) 731291320 Información oficial sobre el partido 731291320 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido 1 - 2 fruncks drenge Alineación oficial del equipo 'fruncks drenge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Yerbero Alineación oficial del equipo 'Yerbero' en el partido 3 - 6 fruncks drenge Alineación oficial del equipo 'fruncks drenge' en el partido
Tiene mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yerbero

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Yerbero aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Andy Tinham va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Andy Tinham va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Efthimios Andreou va estar a punt d'empatar per a Yerbero quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mauro Cabúes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Yerbero Oriol Trepiana quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Trepiana de Yerbero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fruncks drenge

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): fruncks va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Andrea Culla va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): fruncks va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 29. Andrea Culla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 74 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Antonio Padilla després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Santiago Gironella va poder desviar-lo a córner.