Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291319

Amistoso (Int., RC) 731291319 Información oficial sobre el partido 731291319 en Hattrick

07.05.2024 19:20:00

Pratomagno Alineación oficial del equipo 'Pratomagno' en el partido 1 - 2 Jamones Centelles Alineación oficial del equipo 'Jamones Centelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pratomagno Alineación oficial del equipo 'Pratomagno' en el partido 2 - 4 Jamones Centelles Alineación oficial del equipo 'Jamones Centelles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pratomagno

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Pratomagno s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Francesco Fabbrici per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Francesco Fabbrici es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Göran Persson va servir per deixar enrere el gegant Antonino Prestandrea al minut 57, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Göran Persson va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Manuel Gandía va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Jamones Centelles

Goles Goles

  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de David Ceresol que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Antonino Prestandrea de Centelles va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Centelles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Xabier Olasagasti va quedar-se sol davant el porter Ismaël Bias, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Xabier Olasagasti va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Centelles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Ceresol, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Xabier Olasagasti va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ismaël Bias va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Xabier Olasagasti de Centelles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.