Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291213

Amistoso (Int., RC) 731291213 Información oficial sobre el partido 731291213 en Hattrick

07.05.2024 20:25:00

FC Caal Alineación oficial del equipo 'FC Caal' en el partido 3 - 4 Citysoccers Alineación oficial del equipo 'Citysoccers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Caal Alineación oficial del equipo 'FC Caal' en el partido 4 - 1 Citysoccers Alineación oficial del equipo 'Citysoccers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Caal

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Caal sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Viorel Petcu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Caal va reduir el marcador al minut 80 a 2 - 3 quan Jesús Paleologo va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 110 Minuto 82 (Gol de falta): Al minut 82, Caal van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Tom Lang va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Viorel Petcu de Caal va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 15, però no va estar gaire encertat.
  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Jermo Yliaho va disposar d'una bona oportunitat al minut 18, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Antti Väliaho hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hayati Sarıgöz. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 222 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Caal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jermo Yliaho va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hayati Sarıgöz.
  • 213 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Amaro Ferreira de Caal va intentar batre la porteria rival al minut 106 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Barend Reunes.

Citysoccers

Goles Goles

  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): Després de 14 minuts el Citysoccers, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bojan Stjepanović sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 17 minuts, Candin Lăzăriciu va superar per velocitat Barend Reunes per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 79 una excel·lent centrada de Bojan Stjepanović va arribar a Daniel Gilea, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 174 Minuto 105 (Gol de penalti): Citysoccers va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Răzvan-Florin Bura va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): Al minut 81 un refús amb el peu d'en Jari Kartano va anar a parar als peus del Chiel van Eijsden que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.