Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731291204

Amistoso 731291204 Información oficial sobre el partido 731291204 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido 2 - 4 Collonil FC Alineación oficial del equipo 'Collonil FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nightmare UT Alineación oficial del equipo 'Nightmare UT' en el partido 1 - 4 Collonil FC Alineación oficial del equipo 'Collonil FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nightmare UT

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Nightmare equilibrava els comptes al minut 20 quan en Jorge Valcárcel va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrzej Antos, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): David Vilarós hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Aleksi Weijo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleksi Weijo.

Collonil FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Collonil es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manuel Caballer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Romuald Cunill va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Manuel Caballer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Collonil l'avantatge per 2 - 4. Romuald Cunill en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Collonil, l'equip va recuperar la pilota al minut 7 i va contraatacar. En Pep Busoms va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Román Deaño va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pere Buforn rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rafael Laraña, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rafael Laraña va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ahoutou Foé no va ser aprofitada per en Pep Busoms que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ahoutou Foé al minut 82, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.