Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731290746

Amistoso (Int.) 731290746 Información oficial sobre el partido 731290746 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 2 - 4 Werder Wuppertal Alineación oficial del equipo 'Werder Wuppertal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 1 - 5 Werder Wuppertal Alineación oficial del equipo 'Werder Wuppertal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBRODREY

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Boris Gălie trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adrian-Ştefan Plăviţu de ALBRODREY va aconseguir igualar el partit al minut 43, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Boris Gălie quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 41 minuts, el ALBRODREY va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Trey Poorman estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sergio Berdugo, als 44 minuts, va fallar per ben poc.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Wuppertal. La jugada d'estratègia del ALBRODREY per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Boris Gălie va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Werder Wuppertal

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Nick Broich de Wuppertal va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Passaven 36 minuts quan en Francisco Vilallonga va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Wuppertal agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Valentim da Rocha amb mestria.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Ralph Zinsberger des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Valentim da Rocha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Martin Pánik, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Valentim da Rocha va estar a punt de posar per davant a Wuppertal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martin Pánik va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Iliya Spasov després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martin Pánik va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iliya Spasov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el Wuppertal va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Francisco Vilallonga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.