Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731290452

Amistoso (Int.) 731290452 Información oficial sobre el partido 731290452 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Pinto C. F. Alineación oficial del equipo 'Pinto C. F.' en el partido 1 - 3 La Aplanadora Alineación oficial del equipo 'La Aplanadora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pinto C. F. Alineación oficial del equipo 'Pinto C. F.' en el partido 2 - 2 La Aplanadora Alineación oficial del equipo 'La Aplanadora' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinto C. F.

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pinto van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Màxim Sampol en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi de Pol va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pinto que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

La Aplanadora

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Heras no va poder aturar Greg Fuchs de Aplanadora, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 7 el 0 - 1.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aplanadora. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Alloatti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Alloatti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ignacio Daniel Pettinari al minut 55, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Greg Fuchs va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Ignacio Daniel Pettinari de Aplanadora va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.