Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289939

Amistoso 731289939 Información oficial sobre el partido 731289939 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

F.C. Fire Alineación oficial del equipo 'F.C. Fire' en el partido 3 - 1 Marmita's FC Alineación oficial del equipo 'Marmita's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Fire Alineación oficial del equipo 'F.C. Fire' en el partido 2 - 1 Marmita's FC Alineación oficial del equipo 'Marmita's FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Fire

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexis Gavín de F.C. aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Diego Suñer, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. F.C. es posava per davant!
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dennis Tichy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Muhibb Al Muraikhai va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Ihabar Urreizti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dionísio Ribeiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marmitas. La jugada d'estratègia del F.C. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alexis Gavín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Muhibb Al Muraikhai de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Muhibb Al Muraikhai va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ponç Tomàs.

Marmita's FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Vasile-Adrian Galan per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 40, el Marmitas estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Abundio Picazo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): José Tavora va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Călin Croicu, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marmitas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ismael Garza va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ismael Garza quasi aconsegueix empatar per Marmitas al minut 83, però Aniceto Castiñeiras va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Vasile-Adrian Galan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ismael Garza de Marmitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.