Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289867

Amistoso (Int.) 731289867 Información oficial sobre el partido 731289867 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Los Imposibles' en el partido 2 - 3 SIPG FC Alineación oficial del equipo 'SIPG FC' en el partido
2 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 10
1 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 3
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 4
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 3
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
28 % Posesión 45' 72 %
29 % Posesión 90' 71 %
Normal Táctica Normal
Los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Los Imposibles' en el partido 2 - 3 SIPG FC Alineación oficial del equipo 'SIPG FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Los Imposibles' en el partido 0 - 3 SIPG FC Alineación oficial del equipo 'SIPG FC' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Imposibles

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Juan María Campusano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chejos.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Selmo Matte estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ignacio Aguilante va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 90.

SIPG FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en 林 (Lin) 庭奕 (Tingyi) per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 许 (Xu) 自强 (Ziqiang) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SIPG augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 张 (Zhang) 融明 (Rongming) es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El SIPG creava perill des de la dreta al minut 7, però en Stefano Sappia, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a 孙 (Sun) 炳 (Bing) desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en 霍 (Huo) 坤英 (Kunying) va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan 许 (Xu) 自强 (Ziqiang) va fer una jugada per la banda esquerra, però Stefano Sappia va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): 孙 (Sun) 炳 (Bing) quasi aconsegueix empatar per SIPG al minut 22, però Stefano Sappia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 张 (Zhang) 融明 (Rongming), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 张 (Zhang) 融明 (Rongming) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): 孙 (Sun) 炳 (Bing) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Curdin Aemisegger, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. SIPG va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Namdak Choejor de SIPG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Curdin Aemisegger de SIPG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.