Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289398

Amistoso (Int.) 731289398 Información oficial sobre el partido 731289398 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

CF Camaleão Alineación oficial del equipo 'CF Camaleão' en el partido 1 - 6 Ruohokenttien Rentut Alineación oficial del equipo 'Ruohokenttien Rentut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
CF Camaleão Alineación oficial del equipo 'CF Camaleão' en el partido 0 - 9 Ruohokenttien Rentut Alineación oficial del equipo 'Ruohokenttien Rentut' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Camaleão

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Camaleão va reduir el marcador al minut 34 a 1 - 2 quan Pedro Carenas va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Neco Carneiro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Hensley Albertus va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Gago de Camaleão es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ruohokenttien Rentut

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del RuR. En Umut Boğa va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RuR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alpo Marttiini va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Umut Boğa va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Riku Hautakoski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, RuR va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alpo Marttiini.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Olli Kriikku de RuR va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Heikki Suppanen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RuR va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Riku Hautakoski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Flávio do Prado, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Ainonen de RuR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.