Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289321

Amistoso 731289321 Información oficial sobre el partido 731289321 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido 6 - 2 FC.Pacapa Alineación oficial del equipo 'FC.Pacapa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Potrigol Stars United Alineación oficial del equipo 'Potrigol Stars United' en el partido 8 - 1 FC.Pacapa Alineación oficial del equipo 'FC.Pacapa' en el partido
Tiene mala suerte 8.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Potrigol Stars United

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Potrigol s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Terenci Causa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Tomás Maceiras va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Potrigol.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sígfrid Cassadó va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adán Pouseu va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 51 el resultat passava a ser de 4 - 2.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Potrigol va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juanjo Clus, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Juanjo Clus va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Tomás Maceiras gairebé va marcar per a Potrigol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC.Pacapa

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Regino Zaera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Xavi Gallart va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Regino Zaera, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FC.Pacapa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sergio Vivancos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Víctor Rabaldiz va fer una jugada per la banda esquerra, però Joan Santacana va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Regino Zaera va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Joan Santacana no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Riad Lagrou de FC.Pacapa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Rabaldiz de FC.Pacapa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.