Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289310

Amistoso (Int., RC) 731289310 Información oficial sobre el partido 731289310 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Český kuličkový svaz Alineación oficial del equipo 'Český kuličkový svaz' en el partido 2 - 0 Nacional_Decano Alineación oficial del equipo 'Nacional_Decano' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
61 % Posesión 45' 39 %
59 % Posesión 90' 41 %
Presionar Nivel de táctica: 23Nivel de táctica: 23 Táctica Normal
Český kuličkový svaz Alineación oficial del equipo 'Český kuličkový svaz' en el partido 2 - 0 Nacional_Decano Alineación oficial del equipo 'Nacional_Decano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Český kuličkový svaz Alineación oficial del equipo 'Český kuličkový svaz' en el partido 1 - 0 Nacional_Decano Alineación oficial del equipo 'Nacional_Decano' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Český kuličkový svaz

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudiu-Andrei Pericleanu de kuličkový es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Perry Hogerwerf de kuličkový amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wolf Kreitl xutant per a kuličkový va fer anar la pilota just on la volia, però Andrea Laddaga, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Tvrtko Arslanović de kuličkový, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andrea Laddaga en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de kuličkový Chiqui Carbón va intentar enganyar Andrea Laddaga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cauã Gabriel Venâncio, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Andrea Laddaga va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de kuličkový i 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Claudiu-Andrei Pericleanu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.

Nacional_Decano

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Kusisa Cea de Nacional_Decano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Ramírez de Nacional_Decano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Javier Núñez de Nacional_Decano anava molt fort i col·locat però Wolf Kreitl no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edilberto D´Etigny va xutar fora per a Nacional_Decano, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Nacional_Decano José Antonio Edwards va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alfonso Pino, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Wolf Kreitl va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Nacional_Decano i 1 - 0 al marcador.