Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289239

Amistoso (Int.) 731289239 Información oficial sobre el partido 731289239 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 4 - 0 Hapoel New Jersey Alineación oficial del equipo 'Hapoel New Jersey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lakers de Huitar F.C. Alineación oficial del equipo 'Lakers de Huitar F.C.' en el partido 2 - 1 Hapoel New Jersey Alineación oficial del equipo 'Hapoel New Jersey' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,4 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lakers de Huitar F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Yaël Touchais de Lakers, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El contraatac de Lakers va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Honorino Gelabert va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lakers va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Yann Mignon, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Yaël Touchais va augmentar l'avantatge de Lakers a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Yaël Touchais del Lakers ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Hapoel New Jersey

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Bautista Óbolo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 33 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vin Mayers de Hapoel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ásmóður Poulsen de Hapoel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.