Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289198

Amistoso 731289198 Información oficial sobre el partido 731289198 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

Liverpool F. C Alineación oficial del equipo 'Liverpool F. C' en el partido 1 - 3 Galileo Galilei F.C. Alineación oficial del equipo 'Galileo Galilei F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Liverpool F. C Alineación oficial del equipo 'Liverpool F. C' en el partido 2 - 5 Galileo Galilei F.C. Alineación oficial del equipo 'Galileo Galilei F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool F. C

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Mariano Atchugarry de Liverpool va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Liverpool la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Mariano Atchugarry va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Pedro Nasi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Francisco Ligüera no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Liverpool va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Pedro Nasi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al 90, José Pedro Nasi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Esteban Varini. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Pedro Nasi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jhonnix Carrasco de Liverpool es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Galileo Galilei F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Hugo Brango de Galileo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Alexandru Copilu va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Paulo Olazabal que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Omar Kesman va augmentar l'avantatge de Galileo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Veselin Ahchiev va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martín González Rojas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paulo Olazabal al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Galileo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hugo Brango va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Paulo Olazabal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Veselin Ahchiev de Galileo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Bengoechea.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Víctor Bengoechea se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.