Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289071

Amistoso (Int.) 731289071 Información oficial sobre el partido 731289071 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

FC Kupinik Alineación oficial del equipo 'FC Kupinik' en el partido 5 - 0 Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Kupinik Alineación oficial del equipo 'FC Kupinik' en el partido 2 - 0 Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido
Tiene bastante suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kupinik

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jovan Petrović, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Kupinik a 2 - 0. Neven Nešković va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Kupinik va augmentar la diferència quan Jovan Petrović no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): Als 42 minuts de joc, els nois de Kupinik van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ognjen Stefanović augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kupinik al minut 85, que va llançar ajustat al pal en Ognjen Stefanović. 5 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kasjusz Kotyrba va rematar alt.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Kasjusz Kotyrba, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kupinik va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kasjusz Kotyrba, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleksandar Lazarević.

Forza Azzurro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azzurro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Daniel Alcuri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Azzurro van pujar a rematar. Però en 耿 (Geng) 冠凯 (Guankai) la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.