Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731289053

Amistoso (Int.) 731289053 Información oficial sobre el partido 731289053 en Hattrick

09.05.2024 02:00:00

Germania FV Alineación oficial del equipo 'Germania FV' en el partido 6 - 1 FK Crvena zvezda Club Alineación oficial del equipo 'FK Crvena zvezda Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Germania FV Alineación oficial del equipo 'Germania FV' en el partido 4 - 1 FK Crvena zvezda Club Alineación oficial del equipo 'FK Crvena zvezda Club' en el partido
Tiene suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Germania FV

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Una falta al minut 3 va provocar un lliure directe. Philibert Timmann el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Theo Rammelsberger va incrementar l'avantatge de GERMANIA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): Herrmann Janssen de GERMANIA va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Max Sager que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): GERMANIA va augmentar la diferència quan Roland-Axel Lemmermann no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, GERMANIA va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Theofried Pfisterer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Als 80 minuts, Philibert Timmann va ampliar l'avantatge de GERMANIA amb un 6 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

FK Crvena zvezda Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Halil Hüray va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Đặng Chí Hiếu de Crvena va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liberiusz Karkoszka.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathieu Prassl de Crvena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.