Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288997

Amistoso 731288997 Información oficial sobre el partido 731288997 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Petreldense C.F Alineación oficial del equipo 'Petreldense C.F' en el partido 0 - 4 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Petreldense C.F Alineación oficial del equipo 'Petreldense C.F' en el partido 1 - 1 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,1 % 4,5 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petreldense C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedro De Cervantes va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lucas Otávio Chagas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Ricardo Batallas de Petreldense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BALOOBAS RC

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Hussein Waris va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de BALOOBAS, Slimane Bremili, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Lino Miguel Chefe de BALOOBAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BALOOBAS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 57, Lino Miguel Chefe va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): BALOOBAS sabia com jugar al contraatac, i al minut 62, Lars Hermansson va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Lars Hermansson va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Lars Hermansson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BALOOBAS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Cerrillo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de BALOOBAS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lars Hermansson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 13 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Marcial Suñé donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.