Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288952

Amistoso 731288952 Información oficial sobre el partido 731288952 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Capfico Alineación oficial del equipo 'Capfico' en el partido 4 - 7 Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Capfico Alineación oficial del equipo 'Capfico' en el partido 7 - 4 Cacotas NewTeam Alineación oficial del equipo 'Cacotas NewTeam' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capfico

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Capfico prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Ernst Antenen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Capfico, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Ernst Antenen per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de 30 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Capfico, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Brian Curley de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Una falta al minut 41 va provocar un lliure directe. Brian Curley el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 4 - 3, davant el deliri dels aficionats.

Cacotas NewTeam

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 23. L'anotador per Cacotas va ser Antonio Vaquero, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan Loann Corabœuf va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Brian Curley no va poder aturar Jesús Francisco Mato de Cacotas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 30 el 2 - 3.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Francisco Mato, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Antonio Vaquero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Jesús Francisco Mato va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 4 - 6 per a Cacotas.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Eloï de la Rue va enviar el seu xut al fons de la porteria: 4 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Eloï de la Rue va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Loann Corabœuf de Cacotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Agosto de Cacotas es va guanyar la targeta groga merescudament.