Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288900

Amistoso (RC) 731288900 Información oficial sobre el partido 731288900 en Hattrick

07.05.2024 18:20:00

SENNER FC Alineación oficial del equipo 'SENNER FC' en el partido 1 - 3 1. FC Magenbitter Alineación oficial del equipo '1. FC Magenbitter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SENNER FC Alineación oficial del equipo 'SENNER FC' en el partido 3 - 1 1. FC Magenbitter Alineación oficial del equipo '1. FC Magenbitter' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SENNER FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passava el minut 33 del matx, quan l'atent Janik Sparks va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christoph Hoesch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Aurélio Santos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Aurélio Santos de SENNER es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 28, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Janik Sparks no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Janik Sparks va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant İbrahim Erip i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a SENNER, però el xut de Mustafa Urun va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malik Mørk.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans-Heinrich Anders de SENNER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

1. FC Magenbitter

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Manfred Brandmeier va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mareks Sīmanis va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Christian Fleischhauer va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Magenbitter posava el marcador 0 a 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Christos Armodoros va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Magenbitter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Sivan Levi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Robert Koposov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Christos Armodoros va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Pavlo Datsenko quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sivan Levi es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Christian Fleischhauer de Magenbitter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.