Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731288871

Amistoso (Int., RC) 731288871 Información oficial sobre el partido 731288871 en Hattrick

08.05.2024 15:45:00

DAMUN AMLASH Alineación oficial del equipo 'DAMUN AMLASH' en el partido 1 - 3 Unión General Pinedo Alineación oficial del equipo 'Unión General Pinedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DAMUN AMLASH Alineación oficial del equipo 'DAMUN AMLASH' en el partido 0 - 1 Unión General Pinedo Alineación oficial del equipo 'Unión General Pinedo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAMUN AMLASH

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el AMLASH va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Soheil Mohammadian, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AMLASH sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ghafour Gotvand, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 57 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Unión General Pinedo

Goles Goles

  • 174 Minuto 31 (Gol de penalti): Quan passaven 31 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Pinedo. En Andrzej Pytlakowski va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Pinedo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Mario Landaeta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pinedo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Andrzej Pytlakowski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jorge Montilla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pinedo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Fausto Arellano va marxar de Reza Nazemolroaya en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Pinedo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fausto Arellano.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Idilio Massiani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fausto Arellano se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.